In ons wekelijkse biologische pakket zat deze week snijbiet. Een voor mij nieuwe groente, je ziet snijbiet eigenlijk ook niet in de supermarkt. Gelukkig kon ik op internet genoeg inspiratie vinden. Hier las ik ook dat je snijbiet prima kunt gebruiken als vervanging voor spinazie. Lees verder >>
Het wordt langzaam kouder en ook eerder donker. De herfst is begonnen en ik heb dan zin om meer tijd door te brengen in de keuken en daarna ook lekker lang aan tafel te zitten. Dit stoofpotje van kalfspoulet met la Chouffe bier is een heerlijk herfst recept. Lees verder >>
Ik heb er een nieuwe favoriete risotto bij! Zoals jullie misschien wel al gemerkt hebben ben ik dol op risotto. Dit is ook alweer het 4e risotto recept sinds het bestaan van Great Little Kitchen. Deze risotto met paddenstoelen en spekjes is een variatie op de risotto met heilbotfilet en wilde paddenstoelen. Lees verder >>
De week start met een fastfood maaltijd: broodje hamburger asian style. Officieel is het overigens geen hamburger, maar een runderburger. De runderburgers lagen al enige tijd in de vriezer, tijd om ze te ontdooien voor een klein snack feestje op de maandag. De sojasaus en sesamzaadjes geven deze burger een asian twist. Uiteraard ook te maken met hamburgers. Een prima maaltijd om de week mee te beginnen! Lees verder >>