Naanbrood is ook erg geschikt als pizzabodem.
Een pizza met naanbrood als bodem is een naanpizza! Lees verder >>
Zodra het warm weer is krijg ik zin in barbecuen. Wie niet toch?
De meeste mensen kiezen voor vlees op de bbq. Ik kies vaak liever voor vis of groente in plaats van vlees.
Een erg geliefd recept bij ons en onze vrienden is dit bbq zalm pakketje. Lees verder >>
Ook ik ga mee in de trend van de kleurrijke poké bowls.
Ik weet alleen niet helemaal zeker of dit nou een sushi bowl of een poké bowl is.
De basis van deze poké bowl met garnalen bestaat uit sushirijst, maar de nori ontbreekt.
Het is dus geen complete sushi en daarom bestempel ik het gerecht maar als poké bowl! Lees verder >>
Bruschetta zijn niet alleen lekker met cherrytomaten, maar ook met ansjovis.
Ik ben nog wat verder gaan experimenteren met geschikte toppings.
Zo kwam ik uit op deze combinatie van bruschetta met ansjovis en cherrytomaten. Lees verder >>
Na een korte radiostilte op mijn blog ben ik weer terug met het recept voor de Foodblogswap van juni. Ik maakte een heerlijke visburger van de blog Pienskeuken. Een simpele makreelburger met rode ui en limoen. Lees verder >>
De Mysterybox challenge maakt je creatief. Met een aantal ingrediënten moet je een recept creëeren. Voor deze challenge maakte ik Mediterraanse tapas met 3 verschillende hapjes. Lees verder >>
Vandaag deel ik een lekker en simpel borrelhapje: gevulde cherrytomaatjes. Gevuld met roze garnalen in een frisse saus op basis van Griekse yoghurt. Lees verder >>
Gek op vis en dan in het bijzonder van (gerookte) zalm? Dan is dit het perfecte zalm voorgerecht voor deze kerst. Een feestelijke trio van zalm. Lees verder >>
Op mijn blog ontbrak nog een belangrijke maaltijd rubriek: de lunch. Dit broodje tonijnsalade is het allereerste lunch recept. Lees verder >>
Het is weer Vrijdag=Visdag! Vandaag staat er tonijn op het menu. Dit recept is ontstaan vanuit de voorraadkast en gemaakt met restjes. Het resultaat is een voedzame en vrolijke rijstsalade met tonijn. Lees verder >>