Geroosterde kikkererwten zijn bijna net nootjes.
Na het roosteren zijn de kikkererwten lekker knapperig.
Waarom wist ik niet eerder van deze lekkere snack?
Ideaal voor bij de borrel en nog gezonder ook! Lees verder >>
Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuw lunchrecept: Roerei met avocado. Het roerei is geserveerd op een boterham. Een gezonde lunch! Lees verder >>
Een aantal weken geleden bakte ik voor het eerst zelf brood, echte Italiaanse focaccia. Heerlijk! Ik probeerde een aantal varianten uit, waaronder mijn huidige favoriet: focaccia met tomaat en basilicum. Lees verder >>
Het verbaasde me enorm dat dit basis risotto recept nog niet hier op mijn blog stond. Risotto met champignons is een signature dish van mij en misschien zelfs wel een van mijn meest gemaakte gerechten ooit. Lees verder >>
Erg leuk om te zien dat mijn lunch recepten zo populair zijn! Vandaag staat er een vegetarisch lunch recept op het menu. Een bruine boterham rijkelijk belegd met buffel mozzarella, gegrilde aubergine en rode pesto. Lees verder >>
De eerste Foodblogswap van het nieuwe jaar! Ik experimenteerde voor het eerst met rode linzen en maakte een Indiase dahl met rijst. Lees verder >>
Er verschijnen steeds meer van mijn favoriete Indonesische recepten hier op mijn blog. Vandaag is dat een geheel eigen versie van Gado Gado. Lees verder >>
Nu ik op maandag vrij ben en vanuit huis werk heb ik alle tijd voor het maken van een warme lunch. Vandaag maakte ik deze omelet met spinazie, cherrytomaten en feta. Lees verder >>
Een gezonde start van het nieuwe jaar! Op de eerste dag van 2017 maakte ik deze romige broccolisoep met creme fraiche. Een heerlijke soep om lekker op te warmen na een lange boswandeling in dit koude weer. Lees verder >>
Deze risottoballetjes met geitenkaas waren het favoriete hapje tijdens Great Little Shapas. Vandaar dat ik het recept voor deze heerlijk krokante balletjes hier ook met jullie deel. Lees verder >>