Met dit zonnige weer vond ik het tijd voor een nieuw pasta recept. Een frisse lente pasta met erwten, avocado, verse munt en Parmezaanse kaas. Het ziet er dankzij de groene kleur ook nog eens erg leuk uit! Lees verder >>
Zolang er verse asperges verkrijgbaar zijn moet je daar volop van genieten.
Daarom nog een heerlijk en simpel recept met groene asperges.
Een snelle spaghetti met spekjes en groene asperges. Lees verder >>
Eindelijk is het lente! Dat betekent ook dat er langzamerhand weer voorjaarsgroenten te verkrijgen zijn. Waaronder raapstelen of raapsteeltjes. Ik zag ze op de markt en kocht gelijk 3 bosjes om daar deze raapstelen pasta mee te maken. Lees verder >>
Wie is er niet gek op een bord vol pasta? Of gehaktballetjes? Dan is dit pasta recept het ultieme antwoord: Pasta met kalfsgehaktballetjes in tomatensaus. Lees verder >>
Bella Italia! De Italiaanse keuken is zonder twijfel één van mijn favoriete keukens. Ik ben gek op pizza en pasta. Daarom staat vandaag op het menu: pasta carbonara. Lees verder >>
Opnieuw ben ik te laat met het live zetten van mijn recept voor de Foodblogswap. Mijn welgemeende excuses voor Daisy van lekkerhappen.com. Na een maandje zonder Foodblogswap besloot ik in december toch weer deel te nemen. Het is toch elke keer een leuke uitdaging en eer om een recept te mogen koken van een andere foodblogger! Lees verder >>
Deze Vrijdag=Visdag één van mijn old-time favorite recepten: pasta met tonijn. Heel simpel, maar o zo lekker. Speciaal voor m’n vriend heb ik er zwarte olijven aan toegevoegd. Zelf houd ik niet zo van olijven, maar ik moet toegeven dat ze wel erg goed bij deze pasta passen. Lees verder >>
Met dit gerecht waan ik me, zeker met deze temperaturen, helemaal in Mediterraanse sferen. Op deze Vrijdag=Visdag smullen we van een bord met Spaghetti Vongole met tomaat. Hiervoor hoef je gelukkig niet lang in de keuken te staan. Lees verder >>
Vandaag is het de eerste Nationale dag van de pastasalade. Wat een perfecte timinig voor de eerste editie. Met deze hitte heeft niemand zin om uitgebreid te staan koken. Ik in elk geval niet. Dat het aansloeg blijkt wel uit het feit #pastasalade vandaag zelfs even trending topic was op Twitter. Hoe cool is dat?! Net als veel andere foodbloggers plunderde ik mijn koelkast op zoek naar geschikte ingrediënten en zo kwam deze Italiaanse pastasalade tot stand. Lees verder >>
Passend binnen de huidige hype voor gezond eten kreeg ik afgelopen kerst een healthy kerstpakket van mijn werk. Met hierin o.a. het boek Powerfood van Rens Kroes, een courgette plant om zelf te kweken en een maaltijdkit voor Caesar salade. Lees verder >>