Het verbaasde me enorm dat dit basis risotto recept nog niet hier op mijn blog stond. Risotto met champignons is een signature dish van mij en misschien zelfs wel een van mijn meest gemaakte gerechten ooit. Lees verder >>
Ik was helemaal gelukkig toen ik aardbeien zag liggen in de supermarkt. Okรฉ, het is absoluut nog geen aardbeienseizoen. Maar dat maakt deze aardbeien yoghurttaart niet minder lekker! Lees verder >>
Vandaag een heerlijk nieuw ontbijtrecept: Wentelteefjes van suikerbrood. En omdat ik dat nog niet zoet genoeg vond heb ik de wentelteefjes ook nog bestrooid met kaneelsuiker! Lees verder >>
Iets later dan normaal, maar hierbij toch een nieuw lunch recept! Tijd voor een lekkere tosti. Een tosti met geitenkaas en prosciutto ham. Lees verder >>
Zelf brood maken stond bovenaan mijn to-bake lijst voor 2017. Waarom dan niet starten met het populaire Italiaanse brood: focaccia. Zelf focaccia maken blijkt eigenlijk heel simpel te zijn. Het kost alleen wel behoorlijk wat tijd! Lees verder >>
Erg leuk om te zien dat mijn lunch recepten zo populair zijn! Vandaag staat er een vegetarisch lunch recept op het menu. Een bruine boterham rijkelijk belegd met buffel mozzarella, gegrilde aubergine en rode pesto. Lees verder >>
De eerste Foodblogswap van het nieuwe jaar! Ik experimenteerde voor het eerst met rode linzen en maakte een Indiase dahl met rijst. Lees verder >>
Er verschijnen steeds meer van mijn favoriete Indonesische recepten hier op mijn blog. Vandaag is dat een geheel eigen versie van Gado Gado. Lees verder >>
Ook deze zondag had ik weer een gezellige bakmiddag thuis. Na een aantal minder gezonde baksels leek het me nu hoog tijd voor iets gezonders. Met als resultaat deze havermout muffins met appel en kaneel. Lees verder >>
Nu ik op maandag vrij ben en vanuit huis werk heb ik alle tijd voor het maken van een warme lunch. Vandaag maakte ik deze omelet met spinazie, cherrytomaten en feta. Lees verder >>