Ook ik ga mee in de trend van de kleurrijke poké bowls.
Ik weet alleen niet helemaal zeker of dit nou een sushi bowl of een poké bowl is.
De basis van deze poké bowl met garnalen bestaat uit sushirijst, maar de nori ontbreekt.
Het is dus geen complete sushi en daarom bestempel ik het gerecht maar als poké bowl! Lees verder >>
Bruschetta zijn niet alleen lekker met cherrytomaten, maar ook met ansjovis.
Ik ben nog wat verder gaan experimenteren met geschikte toppings.
Zo kwam ik uit op deze combinatie van bruschetta met ansjovis en cherrytomaten. Lees verder >>
Wat een heerlijk weer is het toch!
Bij dit weer horen lange zomeravonden buiten op het balkon of in de tuin.
Met daarbij natuurlijk lekkere zelfgemaakte hapjes en een glaasje wijn.
Een eenvoudig & simpel hapje voor zo’n avond is deze bruschetta met cherrytomaten. Lees verder >>
Zolang er verse asperges verkrijgbaar zijn moet je daar volop van genieten.
Daarom nog een heerlijk en simpel recept met groene asperges.
Een snelle spaghetti met spekjes en groene asperges. Lees verder >>
Het is volop aspergeseizoen en ik ben zelf gek op asperges.
Elke kans die ik krijg grijp ik dan ook aan om asperges te eten of in dit geval om ermee te koken.
Met een bundel groene asperges maakte ik deze plaattaart met groene asperges en gorgonzola. Lees verder >>
Na een korte radiostilte op mijn blog ben ik weer terug met het recept voor de Foodblogswap van juni. Ik maakte een heerlijke visburger van de blog Pienskeuken. Een simpele makreelburger met rode ui en limoen. Lees verder >>
Na een korte radiostilte op mijn blog ben ik weer terug! Ik was op vakantie naar Sicilië en had daarna gelijk weer een lang weekend weg gepland. Kortom even geen tijd om te bloggen. Dat is dan ook de reden dat dit Foodblogswap recept op het allerlaatste moment online komt. Het moest wel een Italiaans recept zijn vanwege mijn vakantie: Saltimbocca met zeewolffilet. Lees verder >>
Vandaag een speciaal cake recept, namelijk een courgettecake. Deze Foodblogswap heb ik het mezelf nog een stukje moeilijker gemaakt. Vanwege mijn plastic vrije keuken challenge wilde ik ook een plastic vrij recept maken. Met deze courgettecake met yoghurt en walnoten is me dat gelukt! Lees verder >>
Baba ganoush is een heerlijke dip gemaakt van aubergines. Ik at op mijn werk al af en toe baba ganoush op een cracker of brood. In het kader van mijn plastic vrije challenge maakte ik het dit keer helemaal zelf! Lees verder >>
Nog een heerlijk plastic vrij recept dat ik vorige week maakte. Een goed gevulde kikkererwtencurry met aubergine en tomaat. Ik zal de komende weken nog meer recepten met jullie delen! Lees verder >>