Net als ik ook fan van zoete aardappel frietjes? Je maakt ze heel eenvoudig zelf in de oven. Eindelijk is het me gelukt om redelijk knapperige zoete aardappel frietjes te maken! Lees verder >>
Waarom heb ik niet eerder dadelballetjes gemaakt? Dat vraag ik me nu echt af. Deze dadelballetjes met kokos, cacao en noten zijn namelijk een gezonde snack. En bovendien echt onweerstaanbaar lekker! Lees verder >>
Deze heerlijke frisse citroen kwarktaart maakte ik voor de Foodblogswap van deze maand. Een zomerse taart geïnspireerd op een recept van Hilde van de blog Slowfoody.nl. Extra fris dankzij de lemon curd topping. Lees verder >>
Met dit zonnige weer vond ik het tijd voor een nieuw pasta recept. Een frisse lente pasta met erwten, avocado, verse munt en Parmezaanse kaas. Het ziet er dankzij de groene kleur ook nog eens erg leuk uit! Lees verder >>
Begin je dag goed met een stukje havermouttaart.
Deze havermouttaart met blauwe bessen en Griekse yoghurt maakte ik voor de Foodblogswap.
Met dank aan Sandra van de blog culi-sandra.nl ontdekte ik weer een nieuw recept met havermout! Lees verder >>
Ik ben echt gek op cinnamon rolls of kaneelrolletjes.
Dit is een snel recept voor het maken van je eigen kaneelrolletjes.
Het is eigenlijk een breekbrood bestaande uit rolletjes met een laagje kaneelsuiker. Lees verder >>
Een luxe versie van arretjescake met pistachenoten.
Deze arretjescake maakte ik voor de Foodblogswap van deze maand. Lees verder >>
Ik besloot me dit weekend ook eens te wagen aan een shakshuka.
Een shakshu wat? De reactie van mijn vriend.
Hij had echt geen idee wat ik ging maken. Lees verder >>
In het weekend gaan mijn vriend en ik meestal gezellig ergens lunchen.
Vandaag bleven we thuis vanwege het slechte weer en dook ik de keuken in.
Ik maakte voor ons allebei een tosti met oude kaas. Lees verder >>
Amandaltuiles of amandelkrullen zag ik ooit voorbij komen bij Heel Holland Bakt.
Een lekker, simpel en veelzijdig koekje.
Je kunt het eten bij de koffie of thee, maar ook gebruiken als decoratie voor desserts.
Het recept voor deze amandeltuiles komt uit de Bakbijbel van Rutger bakt.